Najnovšie recenzie zo sekcie Aparatúry pre univerzálne použitie
Reproduktor s pridanou hodnotou a kvalitným zvukom. Široké možnosti nastavenia svetelných efektov.
Spokojnosť
- malá váha a vysoký výkon
Na odposluch a stredné sály,nemá problém. O.K.
Dobrá cena.
Ešte ho nemám dlho pre vyjadrenie celkovej spoľahlivosti, ale zatiaľ môžem povedať, že:
Veľmi dobrý výkon;
Veľa vecí v jednom;
veľmi dobrá manipulácia so zariadením, ako po zvukovej, tak po objemovo-hmotnostnej stránke.
- mobilnosť
- kvalita
Roland Mobile Cube - je moje druhé to isté mini kombo zakúpené od firmy Muziker / prvé mi bolo žiaľ odcudzené /. Vlastním 2 lampové kombá firmy ENGL, nakoľko učím v gitarovej škole , niekedy nechcem zapínať lamp. kombo- toto mini - maximálne spĺňa moje požiadavky. Je mi-
moriadne kvalitné po konštrukčnej stránke a má všetky
potrebné FX efekty - malé PA :). Pre zmenu, som chcel vybrať iný typ, ale nič lepšieho som nenašiel.
Odporúčam !!!
- Dobre to vyzerá
- Parametre vôbec niesu také ako uvádza výrobca
- Že vraj 600w a pritom asi 40 x40wat
- Slabý výkon satelitných repro, kobercový poťah sa odlepuje v rohoch bední. Alternatívne vymeniť reproduktory na kvalitnejšie . Subwoofer je pomerne dobrý ale moc duní.
Nič moc
- za nízku cenu dobrá kvalita
- Malý ale neskutočne výkonný
- Nepoužiteľné echo
Malé rozmery neuveriteľný výkon. S živou kapelou v pohode stíha
Čistý vyladený zvuk, malé, ľahké a prekvapujúci výkon na svoju veľkosť a váhu :)
- Bezdrotovy mikrofon je super
- Moznost dalsich vstupov (jack 6,3mm, 3,5mm, bluetooth)
Som veľmi spokojná s výkonom, s funkciami, vzhľad, dva mikrofóny bezkablove, reproduktor je na kolečkach, čiže ľahko prenosný, Bluetooth, USB, aux, všetko funguje perfektne. Jedna nevýhoda pre mňa, keďže som si to objednala na domáce využitie, je ovládanie na zadnej strane, praktickejšie by bolo zhora, alebo zpredu, keďže ho máme postavený v rohu obývačky a ešte mi tam trochu chýbajú svetelné efekty. Maju ho iné produkty ale zase neboli bezkablove mikrofóny, preto som volila tento produkt. Až na tieto kozmetické chybičky šľape perfektne a mam z neho obrovskú radosť ☺️
mam tovar len kratko,ale ano
RCF ART 312-A mkIV
Pridané: 29. decembra 2019
(naposledy upravené 29. decembra 2019)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Dobrý pomer kvality a ceny
- Je to paráda
- Vyhovuje k mojim poziadavkám
Trochu viac basovy zvuk, ale neurazi recnika ani posluchaca
- Zvuk,velkosť,hmotnosť.
- Na reproduktorovom prepojovacom kable mal byť použity iny druh speakonu,zle sa uvolnuje a vyťahuje koncovka z horneho reproduktoru.
- Cena vikon
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »