Najnovšie recenzie zo sekcie Aparatúry pre univerzálne použitie
Verk 06219 A300
Pridané: 10. februára 2024
(naposledy upravené 10. februára 2024)
Zakúpený v BONY plus
- už som mal taku istu a veľmi dobre mi služil veľa rokov
Super kvalita za priaznivú cenu.
Dobrá cena za dobrý výkon a zvuk...výhodou je BT a jednoduché bezdrôtové spárovanie s druhým reprákom, zabudovaný mixer už len jemne všetko doladi .
Nič neruši, nešumi. Výkon basu dostatočne vyplní väčšie miestnosti na stredne veľkej party.
Je ľahko prenosný .
S výrobkom som veľmi spokojný vrelo odporúčam je super, super...
Verk 06219 A300
Pridané: 16. januára 2024
(naposledy upravené 16. januára 2024)
Zakúpený v Darčeky123
Produkt nefunguje podľa uvedených parametrov.
Nejde napojiť na bluetooth
Pri zapojení mikrofonu vydava echo
Dobrý pomer cena/kvalita
- Perfektný zvuk
- Bluetooth
- Dizajn
- Možnosť nastaviť basy a výšky
Skvelé repráky. K spokojnosti som si iba musel ubrať basy. Boli tak silné, že bicie ma kopali do hlavy. Po nastavení nebíčko. Rozsah obrovský. Mal som možnosť priamo porovnávať s Presonus Eris 4.5 a zvuk M-Audio bol oveľa zábavnejší. Navyše výšky sú oveľa precíznejšie. Pri tom sú tieto repráky o štvrtinu lacnejšie. Takže jednoznačný víťaz porovnania. Ešte aj kábel medzi reproduktormi má jack a nie surový reproduktorovy kábel čo sa zapája do svorky.
- To je hračka..
Nemyslel som, že to bude nejaka extra kvalita, ale ani to som nemyslel, že je to na toľko veľká hračka...
Hlavne som kupil kvoli tomu, že má "Echo" na mikrofón, ale nikde to nebolo napisane že len na XLR mikrofonovy vstup a cez JACK to nefunguje...
Nemá výkon ani 100W v RMS nie že 800W
Kupil som o trošku drahšie, tak isto čínske, a je to iná kvalita, no ale pozitívne.
CHCEL SOM VELKE,TAZKE A DREVENE REPRO A JBL TAKE SU.SO ZVUKOM V TEJTO CENOVEJ KATEGORII SOM SPOKOJNY.
VSETKY HVIEZDICKY...
za tú cenu nemožte čakať zvuk yamaha alebo Martins ale do skúšobne uplne vyhovujúce
Výrobok som zakúpil lebo som mal skúsenosti s výrobkami TC Helicon
ss
Som spokojný s aparatúrou.. predtým som používal nižšiu radu a nikdy ma nenechali bedne v štichu.
ok
QSC KW 152
Pridané: 28. novembra 2023
(naposledy upravené 28. novembra 2023)
Zakúpený v www.55.sk
- Kvalitný produkt
- Znacka PreSonus je v mojom studiu uz par rokov osvedcena,mal som Eris E5,Eris E5 XT a tieto nove Studio 5 su jednoducho skvele..hlavne zvuk
- Prenosný a výkonný
- Tri svorkovnice pripojenia audio káblov
- nedokáže reprodukovať tóny s vysokou frekvenciou, na čistotu zvukových detailov zabudnite,
- V opise výrobku chýbajú údaje, ktoré sú potrebné pre zvuk vo vysokom rozlíšení. (charakteristika zdroja pre užitie plného výkonu)
Súhrný názor na výrobok je zavadzajúca charakteristika. Ten je možné povedať iba pri porovnávaní.
V promoutione mi chýba táto porovnávacia tabuľka.
- kvalita
- Výborná cena/kvalita...
Lebo potrebujem kvalitne bedne a Fbt je kvalitná značka
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »